Looking For Anything Specific?

Kasımpaşa Fenerbahçe Ofsayt - Erman Toroglu Ndan Fenerbahce Nin Ofsayt Pozisyonu Degerlendirmesi Inandirici Gelmiyor Videosun - Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Kasımpaşa Fenerbahçe Ofsayt - Erman Toroglu Ndan Fenerbahce Nin Ofsayt Pozisyonu Degerlendirmesi Inandirici Gelmiyor Videosun - Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.. Maç öncesi süper lig'de 16. Kasımpaşa fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 31. Yaptığı kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe takımında ofsaytta kalan oyuncu roberto soldado. Yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırdığı pozisyonda orta hakem halis özkahya, var kararıyla golü geçerli kıldı.

Spor toto süper lig'in 31. Fenerbahçe'nın isla ile bulduğu gol ofsayt incelemesine tabii tutulacak. Fenerbahçe ve kasımpaşa için üst x ofsayt sayıları hesaplandı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. No ofsayt fenerbahçe kasımpaşa maçında.

Fernandao Nun Attigi Gol Ofsayt Mi Besiktas Fenerbahce Derbisinde Gundeme Oturan Ofsayt Pozisyonu
Fernandao Nun Attigi Gol Ofsayt Mi Besiktas Fenerbahce Derbisinde Gundeme Oturan Ofsayt Pozisyonu from im.haberturk.com
Yine fenerbahçe'nin isla ile bulduğu gol uzun süre ofsayt mı değil mi diye incelendi. .arka direkte valencia topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt! Yardımcı hakem kemal yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. Lig tv yorumcusu eski hakem markus merk, fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında bulduğu ikinci golün nizami olduğunu ifade etti.kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze. Fenerbahçe skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Spor toto süper lig'in 31. Yaptığı kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. Thiam, kasımpaşa yönetimi tarafından fenerbahçe'ye hediye edilmişti.

Fenerbahçe'nın isla ile bulduğu gol ofsayt incelemesine tabii tutulacak.

Haftadaki kadrosundan 3 değişiklikle çıktı. Yine fenerbahçe'nin isla ile bulduğu gol uzun süre ofsayt mı değil mi diye incelendi. Haftasında kasımpaşa deplasmanına konuk olan fenerbahçe'nin enner valencia ile bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Kasımpaşa fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 31. Fenerbahçe'nın isla ile bulduğu gol ofsayt incelemesine tabii tutulacak. Fenerbahçe skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Spor toto süper lig'in 31. Kasımpaşa ile fenerbahçe arasında oynanan maça adeta var damga vurdu. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. Yardımcı hakem kemal yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. Fenerbahçe ve kasımpaşa için üst x ofsayt sayıları hesaplandı. Dakikada kasımpaşa gole yaklaştı ama öne geçen fenerbahçe oldu. İşaretleme ile ilgili önemli konu:

Kasımpaşa ile fenerbahçe arasında oynanan maça adeta var damga vurdu. Haftadaki kadrosundan 3 değişiklikle çıktı. Hafta karşılaşmasında fenerbahçe, kasımpaşa'ya konuk oluyor. Dakikada kasımpaşa gole yaklaştı ama öne geçen fenerbahçe oldu. Eljif elmas'ın valbuena'nın ortasında attığı gol ofsayt gerekçesyle geçersiz sayılmıştı.

Kasimpasa Hatay Canli Izle
Kasimpasa Hatay Canli Izle from img.fanatik.com.tr
36' valencia topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı havada. Fenerbahçe'ye zirve yakışır abone ol. No ofsayt fenerbahçe kasımpaşa maçında. Süper lig 'in 28.haftasında kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi. İşaretleme ile ilgili önemli konu: 62'alper potuk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor. Kasımpaşa fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 31. Diagne, volkan'ı geçti ama topu kaleye göndermeden önce ofsayt bayrağı onun için kalktı.

Haftasında kasımpaşa deplasmanına konuk olan fenerbahçe'nin enner valencia ile bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.

Yine fenerbahçe'nin isla ile bulduğu gol uzun süre ofsayt mı değil mi diye incelendi. Kasımpaşa fenerbahçe maçı ile spor toto süper lig'de 31. Haftanın kapanış mücadelesinde fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Lig tv yorumcusu eski hakem markus merk, fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında bulduğu ikinci golün nizami olduğunu ifade etti.kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze. Eljif elmas'ın valbuena'nın ortasında attığı gol ofsayt gerekçesyle geçersiz sayılmıştı. Yardımcı hakem kemal yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. Hafta karşılaşmasında fenerbahçe, kasımpaşa'ya konuk oluyor. Haftadaki kadrosundan 3 değişiklikle çıktı. Diagne, volkan'ı geçti ama topu kaleye göndermeden önce ofsayt bayrağı onun için kalktı. Daha sonra var odasından gelen uyarıyla pozisyonun ofsayt olmadığı hakeme bildirildi ve gol kararı verildi. Kasımpaşa ile fenerbahçe arasında oynanan maça adeta var damga vurdu. Emenike yarın nijerya'ya giderek cenazeye katılacak. Spor toto süper lig'in 31.

No ofsayt fenerbahçe kasımpaşa maçında. Halis ozkahya kasımpaşa yarı alanında hücumda olan fenerbahçe lehine faul çalıyor. Fenerbahçe skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. 36' valencia topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı havada. 62'alper potuk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

Mac Sonucu Kasimpasa 1 3 Fenerbahce Spor Haberleri
Mac Sonucu Kasimpasa 1 3 Fenerbahce Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Yaptığı kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. Haftanın kapanış mücadelesinde fenerbahçe, deplasmanda kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. 36' valencia topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı havada. Lig tv yorumcusu eski hakem markus merk, fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında bulduğu ikinci golün nizami olduğunu ifade etti.kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze. Daha sonra var odasından gelen uyarıyla pozisyonun ofsayt olmadığı hakeme bildirildi ve gol kararı verildi. Yardımcı hakem kemal yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. Haftasında kasımpaşa deplasmanına konuk olan fenerbahçe'nin enner valencia ile bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Kasımpaşa'da 3 değişiklik kasımpaşa, fenerbahçe karşısında sahaya, 13.

Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Lig tv yorumcusu eski hakem markus merk, fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında bulduğu ikinci golün nizami olduğunu ifade etti.kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze. Lig tv yorumcusu eski hakem markus merk, fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında attığı ikinci golün ofsayt olduğu iddialarını değerlendirdi. Haftasında kasımpaşa deplasmanına konuk olan fenerbahçe'nin enner valencia ile bulduğu gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Kafa vuruşunda top filelerle buluştu fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırınca gol geçerli sayılmadı. Yine fenerbahçe'nin isla ile bulduğu gol uzun süre ofsayt mı değil mi diye incelendi. İşaretleme ile ilgili önemli konu: Fenerbahçe takımında ofsaytta kalan oyuncu roberto soldado. Yardımcı hakem kemal yılmaz ilk etapta bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verdi. 36' valencia topu ağlara gönderdi ama ofsayt bayrağı havada. Kasımpaşa ile fenerbahçe arasında oynanan maça adeta var damga vurdu. Haftadaki kadrosundan 3 değişiklikle çıktı. Mert hakan yandaş'ın arka direğe ortasında enner valencia'nın vuruşu gol oldu. Hafta karşılaşmasında fenerbahçe, kasımpaşa'ya konuk oluyor.

166546 views2 years ago cenk karaaslan fenerbahçe' kasımpaşa. Süper lig 'in 28.haftasında kasımpaşa ile fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Posting Komentar

0 Komentar